PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 10 aprilie 2014

CITATE SI IMAGINI...

AMINTIRI DE PA CASA GANDULUI
http://casa-gandului.ning.com/profile/victoriapreotesescu
PRIETENIE..
singura prietenie de pret...





impreuna

ZBOARA  PORUMBEL



..viata

ZBOARA  PORUMBEL


Când te simti lovit, apasat de viata, trebuie mai ales atunci sa-ti indrepti ochii spre zona solara a speciei: sa asculti muzica, sa recitesti o poezie, sa te uiti la un tablou. Dintr-o data, simti cum, de la nivelul râmei, fiinta ta se ridica pe verticala piscului.
ILEANAVULPESCU



"Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi de drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate.Cata bucurie trasneste deodata din lucrurile mici si simple.





""Exista frunze care nu cad oricat de puternic vant ar fi, exista clipe, fapte, oameni care nu se uita chiar daca uitarea e lege a firii . . . distanta e doar o imaginatie ! ! !",


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
..TERRA  IN PACE

DRAGOSTEA E PESTE TOT..

PRIETENIE..
...

LIBER..
.
URARI
DRAGOSTEA ESTE PESTE TOT..
trandafiri si porumbei
BLESSING`S
ZBOARA  PORUMBEL..
..


000A052ZPM2
..
pace
INGER....


CE MANDRETE..
..
floare mar
,
..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu