PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

duminică, 18 mai 2014

Ganduri..printre randuri..in weekend..prin bloguri !

 Boala -Marin Sorescuganduri..printre randuri..in weekend..prin bloguri

 
  • ’In viata ta, iubirea ar trebui sa fie o realitate, nu doar o poezie, nu doar un vis. Ea trebuie concretizata. Nu este niciodata tarziu sa traiesti, pentru prima data, iubirea.’’-Osho  

  • Traieste micile lucruri pt ca intr-o zi te vei uita in spate si iti vei da seama ca erau mari… 
  • Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem. editdelete
  • am invatat ,ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta"{octavian paler}  
  • Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.  
  • Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. - Rainer Maria Rilke  
  • "Să nu juraţi iubire Niciodată. Iubirea e un lucru sfânt, Nu poate fi legată De cuvinte Precum un jurământ. Păstraţi-o simplă, Curată, ca o floare.... Faceţi-o doar Un simplu legământ. Cu voi, cu ea, Cu inima ce doare, Cu tot ce are Viaţa pe pământ. Curată va trăi. Curată, nu mai moare. Să nu juraţi iubire Niciodată, Trăiţi iubirea. Iubiţi-vă...şi-atât..." 
  • "Prin ritmul vietii De noi depind si virtutea si viciul, caci acolo unde depinde de noi sa actionam, tot de noi depinde si sa nu actionam. Si acolo unde de noi depinde acceptarea, tot de noi depinde si refuzul..."  
  • Noi toti dorim si vrem sa avem prieteni, dar nu toti prietenii sunt buni...Acel prieten bun, care nu te lasa la greu, caci despre acest prieten vreau sa vorbesc, cred ca are multe calitati ce trebuie amintite. Acest prieten bun este atent, stie sa observe cand ti-e greu, este acolo unde si cand ai nevoie. Este iubitor, stie sa mangaie, stie sa se comporte frumos, are capacitatea sa iubesca neconditionat, acest prieten nu va avea despre sine o parere mai buna, ci este egalul tau, acest bun prieten va avea intotdeauna usa deschisa si va fi gata sa te primeasca cu dragoste.  
  • “… cei mai multi dintre noi credem ca TREBUIE sa stim cine suntem. Daca am putea realiza ca ne putem permite sa fim, fara a fi neaparat ceva, cineva sau altcineva… aproape sigur numarul de nevroze s-ar diminua considerabil…” "Analize experientiale" - (Adrian Nuta)  
  • "Slava lumii trece, popularitatea este doar un accident, bogatiile prind aripi,cei ce ne canta osanale astazi, ne vor blestema maine; singurul lucru cu adevarat durabil este caracterul!" "Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi de drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate.Cata bucurie trasneste deodata din lucrurile mici si simple." "Exista frunze care nu cad oricat de puternic vant ar fi, exista clipe, fapte, oameni care nu se uita chiar daca uitarea e lege a firii . . . distanta e doar o imaginatie ! ! !" 
  • .......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu