PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

duminică, 16 martie 2014

CRAIOVA- SPORT SI ACTIUNI UMANITARE

PDF
 Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va juca sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, cu Gaz Metan Mediaş. Cu prilejul acestei partide va avea loc o campanie umanitară pentru Simona Moanţă, o fetiţă de 11 ani, care a suferit numeroase intervenţii chirurgicale şi acum are nevoie de operaţie pe trahee, pentru a putea respira normal.


..VISA SA CANTE !ACUM VREA SA TRAIASCA !
Afost diagnosticata cu stenoza de artera pulmonara,malformatie cardiaca cianogena,tetralogie fallot,luxatie si anchiloza cricoaritenoidiana dreapta,paralizie recurentiala stanga,stenoza laringiana subglotica.
Operaţia costă 10.000 de euro
La partida de baschet va avea loc o campanie umanitară pentru o fetiţă de 11 ani, Simona Moanţă, elevă la Şcoala nr. 18 „Sfântul Dumitru“, care are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală pe trahee, iar suma necesară ar fi de 10.000 de euro. Traheea fetiţei are diametrul de trei ori mai mic decât dimensiunea normală pentru vârsta ei, motiv pentru care copila respiră cu greutate, iar noaptea are senzaţia de sufocare. Tatăl fetei este dispus să vândă locuinţa unde stau împreună cu bunica, dar cei trei ar rămâne practic fără acoperiş deasupra capului.
Colegii şi profesorii de şcoală ai Simonei Moanţă cunosc povestea şi împreună cu reprezentanţii echipei de baschet SCM-U Craiova au decis iniţierea unei campanii umanitare. Spectatorii care vin la meci pot dona sume de bani pentru susţinerea operaţiei micuţiei Simona, în urnele cu care voluntarii se vor plimba prin tribune.
Cazul Simonei a fost prezentat în Gazeta de Sud, mai întâi în 2013. Fetiţa a luptat încă din primele zile de la naştere pentru viaţa sa, având o malformaţie gravă la inimă. A suferit numeroase intervenţii chirurgicale, perioade în care a respirat prin intermediul aparatelor. Cu banii strânşi anul trecut, în urma campaniei realizate de Gazeta de Sud, cea mai gravă problemă medicală a Simonei a fost realizată: operaţia pe cord.
Săptămâna aceasta, tatăl fetei, Sebastian Moanţă, a declarat în GdS, că Simona are nevoie de această ultimă operaţie pentru a putea duce o viaţă normală.
Cei ce vor sa ajute,o pot face la BANCA TRANSILVANIA,SUCURSALA CRAIOVA
Moanta Sebstian Cristi
iN EURO:RO48BTRL01704201R35652XX
....IN LEI:RO73BTRL01701201R35652XX
..COD SWIFT BTRLR022
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

  Baschet (m) - SCM-U Craiova - Gaz Metan Mediaş, 106-78, în Liga Naţională
imagine-articol-1
..
 Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au învins în această seară, scor 106-78, pe Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a 23-a din Liga Naţională. După acest succes, alb-albaştrii s-au calificat matematic în play-off pentru a doua oară consecutiv.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu