PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

duminică, 2 martie 2014

LACRIMILE IUBIRILOR PIERDUTE..

"Obisnuiam sa cred ca cel mai rau lucru in viata e sa fii singur.Nu e...Cel mai rau in viata este sa ajungi sa te inconjori cu oameni care te fac sa te simti singur.........."

CEL MAI TRIST LUCRU IN DRAGOSTE, ESTE CA AJUNGI UNEORI SA-TI DAI SUFLETUL CUI NU ARE NEVOIE DE EL......"




"Iubeste-ma cand iti ofer un zambet,dar iubeste-ma si mai mult cand iti ofer o lacrima...Nu ma iubi doar cand te astept...iubeste-ma chiar mai mult cand fug de tine."
"...si daca uneori tacerea mea ti se pare infinita , si daca alteori uit sa zbor cu gandul catre tine, iarta-ma ...!!!Sufletul meu s-a inchis intr-o lacrima de asteptare , de durere si , uneori , uita sa vorbeasca........"
..Nu stiam ca floarea amara a singuratatii
are, daca o atingi pe obraz,
Sunetul unor pasi care pleaca.

Stii cata dragoste se afla intr-o lacrima????
 

"Stii cata dragoste se afla intr-o lacrima?
Saruta-mi ochii si-ai sa vezi...Cuprinde-mi bratele ce-ti strang in fiecare clipa absenta la piept.Nu pleca...ramai!Mai stai putin cu mine...
Vorbeste-mi,vreau sa te aud,spune-mi orice si ultimul tau gand...voi incatusa sunetul vocii tale in suflet pentru a te asculta in zilele fara soare...in noptile cand luna uita sa apara...
 Strange-ma-n brate,striveste-mi toate asteptarile de pieptul tau  si-ncet s-alungi tristetea de vezi c-o sa apara...Alinta-ma cu soapte,dezbraca-ma frumos de ganduri,de temeri,contureaza-ma cu buzele,cu privirea,cu mainile tale...
Saruta-mi sufletul...asculta-mi inima ce o sa-ti spuna ca te-am iubit atunci,te iubesc acum...te voi iubi chiar si atunci cand vei pleca...  "
"! Sa nu ma intrebi iubitul meu, In lipsa ta daca mi-e greu, Sa nu ma-ntrebi daca iubesc, Sa nu ma-ntrebi daca traiesc, Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor, Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor, Sa nu ma-ntrebi daca mai pling, Sa nu ma-ntrebi ce am in gand, Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea, Si suferinta si tristetea; Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea, Nici daca am cunoscut iubirea, Sa nu ma-ntrebi daca zambesc, In jur de pot sa mai privesc, Sa nu ma-ntrebi daca ma doare, Nici daca vad pe cer ca-i soare, Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund, Frumosul meu cu suflet bland, La orice ai vrut sau vrei sa stii, Raspunsuri, inger vei primi, In lipsa ta mi-e greu iubire, Iubesc, traiesc in amintire, De chipul tau ami este dor, Eu fara tine vreau sa....mor, In noapte lacrima-mi ascund, De dragul tau iubite pling, Cu tine-n gand adorm cu greu, In vis apari mereu mereu, Cei frumusetea? chipul tau, Cei suferinta? dorul meu, Cei tristetea? viata mea, De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa, Ca am putut sa te cunosc, Sa te ating suflet frumos, Si am putut sa-ti simt iubirea, Si am aflat ce-i fericirea, Daca zimbesc o fac printre lacrimi, Daca privesc nu-s ochii mei, Ca nu mai am lumina inger, De cand te-ai departat de ei, Nu stiu, nu vad daca e soare, Nimic acum nu are rost, Secunda fara tine doare, A fost frumos, frumos...... a fost!"
..
"De mâine sunt doar eu ... si-mi este bine...
Voi învãta iubirea fãrã tine.
Nu stiu la cine ea se va opri
Sau dacã am noroc s-o pot gãsi

În sufletu-mi rãnit mai e furtunã
Dar numai azi . De mâine-i vreme bunã ...
Închid acum o usã peste tot
Si mi te smulg din suflet . Sper sã pot .

Rãmâi acolo-n lumea ta , strãine ‚
Trãieste-ti viata singur , fãrã mine ...!
Si nu-ncerca-napoi sã mai privesti
Cãci sunt doar lacrimi si-ai sã te cãiesti ...

De mâine, voi fi eu . Asa cum stiu,
Nu cum am fost. Cum mi-am dorit sã fiu .
Esti fericit c-ai luat iubirea mea,
Strãinule ... Rãmâi în lumea ta !.."

Iar tu cititorule, daca vrei sa ma cunosti asa cum sunt... cunoaste-ma, dar nu-mi cere ce nu pot oferi! Daca vrei sa ma iubesti...iubeste-ma, ca pe cineva care e alaturi de tine! Daca simti ca e momentul sa-mi vorbesti, te ascult! Daca nu vrei decat sa ma ignori, esti liber! Si daca vreodata ai sa-ti amintesti din nou de mine... ai curaj si saluta-ma...am sa-ti raspund!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu