PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

marți, 11 martie 2014

.Nu uita, nimic nu este mai important decât clipa.....


A fost o vreme când  te bucurai  de lucrurile simple,ochii îți străluceau de fericire doar la atingerea plăpândă a razelor de soare; când inima îți tresalta de veselie doar la auzul melodiei preferate sau la cele mai simple trăiri ale clipei. Când viața pulsa energia ei în fiecare fibră a ființei tale și te bucurai doar dacă priveai   sau admirai un curcubeu, culorile florilor și razele lunii . Strălucirea răsăritului de soare sau picturile apusului  îți umpleau  sufletul de aroma veșniciei, de fericire și împlinire… 

 Oare ai încetat să zbori?  ți-ai pierdut râsul zglobiu de copil și l-ai înlocuit cu o privire pierdută?
nu mai auzi ropotul ploii   , vezi în stropii de ploaie doar o zi mohorâtă și în zilele cu soare doar o altă șansă obosită de a-ți vedea de drum?


NU UITA...Tu ai fost creat   să te bucuri cu entuziasm de fiecare clipă, să dansezi de dragoste și fericire, să îți deschizi aripile sufletului și să zbori peste cele mai înalte ziduri care  ti se opun. Tu ai fost creat să stăpânești peste tot ce mișcă, și nu să fii stăpânit. Ai fost creat să-ți folosești inima, viața, mâinile, ochii, picioarele și toată ființa ta în lucruri bune  .



Când ai încetat să mai vezi în tine o minune?
 Când ai încetat să știi care este sensul vieții tale? 
Și de ce? Ce ți-a încețoșat privirea și ți-a încâlcit cărarea vieții?

NU UITA....

Dragostea, speranța, credința sunt elixirul care-ți stâmpără setea adâncă de a știi, de a cunoaște, de a avea și de a bucura….
Dragostea îți încununează viața cu strălucire și cu sensul eternității. Nu trebuie să te temi când viața ți se năruie înaintea ochilor.

 Pentru că peste orice prăpastie este și un pod, pentru orice problemă este rezolvare….Nu uita, nimic nu este mai important decât clipa aceasta, pentru ca ea, clipa de față are putere de a schimba minutul următor al existenței tale…












ASCULTA-TI SUFLETUL..AI GRIJA DE EL...

 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu