PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

sâmbătă, 12 aprilie 2014

GANDURI- IN IMAGINI SI POEZIE....

Întâi: e viaţa asta. 
Doi: e cea numită: "Viaţa de Apoi"
Iar trei: e doar o constatare tristă
A treia viaţă nu există!
Un gând persistă:
Cu cât îmbătrâneşti
Nu mai trăieşti.
Doar eşti! - Gheoghe Leu -

..

..
Frumusetea e trecatoare, indiferenta te doare, iar ignoranta te omoara! 


Dacă aș fi o ploaie, m-aş strecura în părul tău 
Şi te-aş iubi ................................... De-aş fi o dimineaţă, te-aş pune dup-o rază, 
Lăsându-te s-adormi cu mine în liniştitul vis! ........................... De-aş fi o primăvară, ţi-aş spune despre mine 
Că sunt un nufăr alb ce-a înflorit de dragul tău, ........................ De-aş fi o toamnă, te-aş adormi pe aripi de cocori, 
Prin nori de plumb şi strigate de păsări călătoare,
Tu, ştiu că vei întinde mâna, te voi lăsa să zbori, 
Căci depărtarea-i scrisă în destin și știi cât doare!...... fragmente autor DANIEL LUCA



..


Fotografie



..


..
Traim pentru clipe fericite, nu pentru fericire! 


...



..
..
..

..




 
..

 — 
..  



..
"Cufărul magic

Am auzit de foarte multe ori întrebări de genul: ”Ce are special o persoană? Ce o face să fie mai diferită decât mine sau decât tine?”.

Dragii mei, fiecare este unic în felul său. Da, ce-i drept, toți suntem oameni, toți trăim pe același pământ și ne ascundem sub același soare sau lună, dar ne deosebim nu doar prin ce purtăm, mâncăm sau locuim.

Ați auzit vreodată de ”cufărul magic”? Cutia pe care o găsești întâmplător și când o deschizi, descoperi o comoară de neimaginat. Așa este și cu sufletul unei persoane, atunci când o cunoști mai bine și vezi câte ”lucruri” poate oferi îți dai seama că nu este deloc cum presupuneai înainte. De ce ”lucruri” în ghilimele? Pentru că lucruri nu presupune doar acele obiecte materiale și cadourile pe care ți le poate face cineva, lucruri poate să însemne și gesturile pe care le face pentru tine, cuvintele care le poate oferi atunci când ai nevoie iar căldura pe care o emană te face să te simți mai sigur pe tine, te înțelege și te respectă.

Sufletul este doar al nostru, fiecare dintre noi știm ce-i lipsește, de ce anume are nevoie pentru a fi fericit și cu ce trebuie hrănit. Știm ce-l face să zâmbească și cum poate fi mai frumos cu fiecare zi care trece.

”Îți descopăr sufletul asemeni unui copil, prin frumusețea interioară și prin căldura pe care o emani.”

Da! De fiecare dată când întâlnim o persoană nouă sau chiar și când încercăm să descoperim persoana de alături, vrem să vedem care este felul lui de a fi, ce poate oferi și cum vede el viața și anturajul său. Dar sper să nu catalogați imediat persoana pe care o întâlniți, ci sper să încercați să-i vedeți sufletul."by Pictorul viselor
...



..

 Sufletul este doar al nostru, fiecare dintre noi știm ce-i lipsește, de ce anume are nevoie pentru a fi fericit și cu ce trebuie hrănit. Știm ce-l face să zâmbească și cum poate fi mai frumos cu fiecare zi care trece..
..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu