PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

luni, 9 iunie 2014

PICATURA DE INTELEPCIUNE

  • .O picatura de intelepciune:".Dacă vrei cu adevărat să RAZBATI PRIN LABIRINTUL VIETII continuă să crezi în toate lucrurile frumoase în care ai crezut dinainte să te lovești de experiență, dezamăgire și eșec.

    Să crezi în iubire dacă vrei să o întâlnești! Altfel, va trece pe lângă tine și n-ai s-o recunoști…

    Să crezi în familie dacă vrei să ai parte de ea! Să crezi în îndrăgostiții care se vor unul lângă celălalt! Să crezi în prietenie și în adevăr! Să crezi că-n fiecare om e ceva bun, deși nu e perfect! Și, uneori, dacă e nevoie, ca să te simți din nou copil și să înțelegi frumusețea vieții, să crezi chiar și în Moș Crăciun!

    Cu cât te doare mai tare, cu atât să crezi mai mult! Asta înseamnă să reușești în viață. Să nu-ți pierzi încrederea în oameni și în toate acele lucruri bune pe care oamenii le pot face și pe care tu le poți face, indiferent de cât te-au rănit până acum sau cât ai greșit tu până azi.

    Pentru că atunci când crezi, se întâmplă lucruri minunate! Și pentru că altfel, tot ce e mai bun în tine se pierde o dată cu necredința ta și cu lucrurile de care ai fi avut parte… dacă ai fi fost destul de curajos să crezi!"......
      
  • Victoria Preotesescu O buna noapte cu vise frumoase....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu