PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 25 septembrie 2014

Trecute bloguri......


"Cine te iubeste te cauta,
Cine te vrea iti spune,
Cui ii este dor de tine te suna,
Cine nu...NU !
E simplu!! "
....... ...........
"Cautam intr-o zi, in sertarul cu vise, speranta...
Stiam ca am lasat-o undeva, insa acum era de negasit...
Undeva la usa de la intrare s-o fi lasat?
Undeva...dar unde??
Raspunsul la intrebare..nu era greu...dar cine sa se chinuie sa gandeasca...
Nu era de ajuns ca ma gandeam unde "undeva" am lasat speranta?
Am ajuns la o concluzie..daca e UNDEVA, inseamna ca exista...asadar, undeva,departe...chiar si asa imi pare aproape, caci SPERANTA e undeva in toate! "
http://fr.netlog.com/victoriapreotesescu/blog/&full=1

PRIETENIA-GANDURI,PRINTRE RANDURI

" Pe internet suntem numai ceea ce afirmăm funcţie de tema propusă, neinteresînd pe nimeni cine sau ce suntem în viaţa noastră reală, din foarte multe puncte de vedere. 
Ceea ce ne uneşte sunt afinităţile, ceea ce ne separă sunt diferenţele de abordare proprii fiecăruia dintre noi, funcţie de cultură, educaţie, lecturi etc." 

" Prietenia dintre bărbat şi femeie este imposibilă datorită tensiunii sexuale(atractiei dintre sexe)Este un lucru absolut natural " 

"Tensiunea există, nu se poate nega, face parte din farmecul vieţii curtarea reciprocă a sexelor, dar se poate controla între oameni raţionali." 

"Dacă există tensiuni sexuale înseamnă că eşti puţin ipocrit şi tratezi prietenia ca pe un surogat care-ţi deschide drumul spre dormitorul “prietenului”..." prietenei"..." 

" PRIETENIA-are valenţe speciale ! Prietenia nu ţine cont de sexul celor care sunt prieteni, pentru că se bazează pe cu totul altceva, decît sexualitatea lor.Atracţia dintre sexe, este firească dar, poate fi controlată de oameni raţionali. 

Este vorba despre diferenţa dintre iubire şi dragoste. 
Simplificînd,un barbat trebuie sa spuna cam aşa : 
" Nu simt nevoia de a face dragoste cu toate femeile pe care le iubesc. 
Pe unele dintre ele, le iubesc în moduri diferite. 
Respectiv diferenţiez iubirea pentru mamă, pentru soră, etc, inclusiv, repet pot să iubesc o prietenă, dar să nu am imboldul de a conduce-o musai în pat.." 

"Pînă la urmă, este imposibil de trasat o graniţă extrem de clară în comportamentul uman, indiferent de subiectul abordat, inclusiv acesta. Ceea ce contează , este pe ce se bazează relaţia dintre un bărbat şi o femeie, MAI ales atunci cînd aceştia se consideră ca fiind PRIETENI.." 

" Reducînd totul la posibilitatea de a conduce pe cineva sub baldachin, este o cale care aparţine oricui, dar NU OAMENILOR RATIONALI ." 

Tocmai de aceea PRIETENIA nu ţine cont de sexul celor care sunt PRIETENI, pentru că se bazează pe cu totul altceva, decît sexualitatea lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu