PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 15 septembrie 2016

PE BLOGUL VIETII

  PRIETENIA - camp larg deschis, precum e MAREA  -
     Adesea n-are spatiu,  nu poate respira !...
     Acolo unde  SFINXUL  imbratiseaza  ZAREA  
     Doar nobile simtiri mai pot, inca, spera!...










$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Sunt oameni pe care îi primești în suflet, îi înconjuri cu iubire și căldură iar ei nu te vor părăsi niciodată. Sunt oameni pe care îi primești în suflet apoi te rogi de ei să plece. Sunt oameni pe care îi primești în suflet și după un timp te întrebi ce caută acolo și cum au intrat. Sunt oameni care îți intră pe furiș în suflet și ies la fel cum au intrat luând ceva de valoare. Sunt oameni pe care îi rogi să rămână dar care îți întorc spatele și pleacă fără să te audă. Sunt oameni care îți intră în suflet doar pentru că au nevoie de tine. Sunt oameni care vin și pleacă și oameni care rămân acolo pentru totdeauna. 

Puțini! Sunt oameni!
%%%%%%%%%%%%

Am învăţat să fiu eu
S-au scris milioane de cuvinte despre femei si încă se vor mai scrie ... Bărbatii spun că nu le pot întelege, dar cum să întelegi un Univers care se transformă si se împarte necontenit în mii de clipe, de dăruire, de grijă, de acceptare si iertare? Cum să vezi firele subtile ce leagă sufletul lor de tot ce înseamnă viată, dacă nu le poti vedea ca pe un întreg, ca pe ceva mai mult decât o dorintă, mai mult decât o necesitate? Nu există bărbati si femei, separati si parcă rivali, ci există fiinte, există suflete, există un scop minunat în aceste diferente si mistere : să cunoastem iubirea si sentimentul de împlinire. Când nu ne vom mai frământa să întelegem femeile si bărbatii ci îi vom pretui că există, vom întelege de ce desenăm mai întâi o jumătate de inimă si apoi cealaltă jumătate lângă ea, ca să fie întreagă si vie... Întregirea nu înseamnă suprapunere, ci completare...

"Ai pastruns vreodata dincolo de curcubeu sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta? Nu ? Nici eu ..  Viata este o piesa de teatru,iar noi suntem actorii ei.  Jucam cu rolul neanvatat si nu e nimeni sa ne sufle cand ne incurcam!"


&&&&&&&&&&&&

Amintirile raman cu noi pana la capat, le-am  adunat din fiecare zi traita ... de noi depinde ce facem cu ele, cum le resimtim cand le retraim, cum le onoram pentru minunea ca acele "intamplari" au existat in realitate. A avea amintiri nu inseamna a trai in trecut, nu inseamna ca suntem  nostalgici ci ca suntem niste oameni care au fost foarte prezenti la intalnirea cu viata. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu