PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

marți, 29 noiembrie 2016

BINE AI VENIT DECEMBRIE

https://sufletdrag.wordpress.com/2014/12/01/bine-ai-venit-decembrie/

 

happyfallfairyNoiembrie a închis ușa, ne-a părăsit, a luat cu el zilele călduțe de toamna și treptat ne-a îndreptat spre frigul iernii.

Happy-Winter-Glitters-28

Decembrie…cat farmec ascunde acest cuvant, cată magie domină în acest anotimp, începand cu primii fulgi de nea și sfarșind cu frumoasele sărbători de iarnă, care-ți umplu inima și sufletul de bucurie, tandrețe, pasiune, dorința de a fi acasă, langă cei dragi, langă cei care te înțeleg și te iubesc. Este luna cadourilor, a reîntîlnirilor, anotimpul purității, a sentimentelor calde.

0_7d1f6_912b56ea_orig

Este timpul cand o droaie de copii pleacă la săniuș, iar cei mari, din dorința de a-și aminti de copilărie se alătură și ei. Este vremea cand trebuie să fim mai buni, mai înțelepți, mai sinceri, mai fericiți și pregătiți de un nou an

0_68412_7cfa001f_L

Un moment deosebit este atunci cand copiii împreună cu familia împodobesc bradul cu globuri, luminiţe şi beteală. După ce bradul este împodobit, crengile verzi ale pomului de iarnă umplu casa de prospeţime, iar beculeţele cu lumini multicolore aduc în casă lumină şi culoare, astfel se formează o atmosferă de sărbătoare, de bună dispoziție și pace sufletească.


Christmastime12Obrajii roșii din cauza frigului, nasul înghețat, iar focul palpaie vesel la gura sobei în casă.

Christmastime42

Decembrie este un vis, este zăpadă și vacanța mult așteptată.

0_881ce_22c848_L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu