PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

luni, 24 aprilie 2017

Timp in cuvinte

Mă iubesc aşa cum sunt 
"Alege să faci ceea ce-ți place,nu ceea ce vor alții să. "
"Dacă ai grijă de mintea ta, dacă o hrănești și o cultivi asemenea unei grădini fertile, ea va înflori cu mult peste așteptările tale. Dar dacă laşi buruienile să prindă rădăcini, nu vei atinge niciodată pacea duarbilă a minţii şi armonia interioară profundă.
Totuși uită-te la deșeurile toxice pe care cei mai mulți oameni le aruncă în minte în fiecare zi: îngrijorări, anxietate, agitație legată de trecut, planuri de viitor și frici create de ei înşişi care fac prăpăd în lumea interioară. Îngrijorarea secătuieşte mintea de atât de mult din puterea sa încât, mai devreme sau mai târziu, răneşte sufletul.
Pentru a trăi plenar viaţa trebuie să păzeşti poarta grădinii tale şi să laşi să intre doar cele mai bune informaţii."

Robin Sharma



Pagină apreciată · 25 Ianuarie 
 
"Există binecuvântări ascunse în fiecare luptă cu care te confrunți, dar trebuie să fii dispus să îţi deschizi inima și mintea pentru a le vedea. Nu poţi forţa lucrurile să se întâmple.
Poate fi o călătorie pe termen lung. Trebuie să nu te mai îngrijorezi și să nu pui la îndoială fiecare pas din drumul tau. Râzi de confuzie, trăieşte conștient de prezent și bucură-te de viața ta."

Mark Cernov

Michael Malm Art.




"Ai încredere în tine.
Creează tipul de viaţă care să îţi permită să fii fericit pe parcursul întregii tale existenţe. Foloseşte-te la maxim transformând micile scântei interioare ale posibilităţii în flăcări ale realizării."

Foster C. McClellan

Jozef Klopacka Art.
*************************************************************************************************************
"Doar fii tu însuţi!

Lasă oamenii să vadă persoana reală, imperfectă, ciudată, frumoasă şi magică care eşti."

Mandy Hale

Veronica Winters Art.
 ************************************************************************************************************
"Prietenii adevăraţi sunt aceia care îţi vor sta alături în cele mai întunecoase momente, pentru că sunt gata să înfrunte umbrele împreună cu tine. Şi îţi sunt alături în cele mai frumoase momente pentru că nu le este teamă să te vadă strălucind. "

Nicole Yatsonsky


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu