PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

luni, 21 decembrie 2015

SARBATORILE VIN.. CRACIUN FERICIT

Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună cu cei dragi de Nașterea Domnului, de a transmite gânduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului: familie, prieteni, apropiați.
In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun! Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă
că n-ai primit mesajul meu. Nu lăsa pentru Ajun
ce poţi să-mi oferi chiar acum!

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! 
L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu 
un sac mare în spate să aducă sănătate,  deci aşteaptă-l că
el vine, dar acum este la mine! La multi ani, sarbatori cu bine!

 BvcJn8j-erYgZki5lawslBBnJnan5OaKjV6rhjC8

 

JXqMmMBHwRaW9fboy4mlgz7em34dxMffFOJGDHwQ
 
 de Sfintele Sărbători îți  doresc pace in suflet, bucurie, sperantă de mai bine, lumină si iubire in inima....Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă cu zvon de colinde si clopotei să- ți  aducă multă fericire si bucurii in familie ...CRACIUN FARICIT....SARBATORI  FERICITE!


 5YK4IRKuT05jvhxlj7kRaM0-dsTl60dioxCJ2heI





5PKRf7UhIXy9Lo_rOe_oQ1LUFpRZaA8DikSUUHp7


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu