PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

duminică, 18 decembrie 2016

PE BLOGUL VIETII....CU CITATE...

“Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.” John Burroughs 




"Iata secretul meu, un secret foarte simplu. Doar cu inima poti vedea lucrurile asa cum trebuie; lucrurile esentiale sunt ascunse ochiului." (Antoine de Saint-Exupery) 

"Daca inima iti este franta, cel mai bine este sa maturi ramasitile si sa le arunci." 

“Ca o piesa de teatru, asa este viata: nu intereseaza cat de mult a tinut, ci cat de frumos s-a desfasurat.” Seneca

“Sunt doua feluri de a-ti trai viata: unul, de a crede ca nimic nu este un miracol; al doilea, ca si cand totul este un miracol.” Albert Einstein .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu