PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 13 februarie 2014

despre..Femeia din viata ta.... ( IN LOC DE VALENTINE~S DAY)


In saptamana care sarbtoreste "ziua iubirii"
..sarbatoare 
americana,comerciala in ROMANIA.."VALENTINE~S~DAY..


"am visat că visam că iubeam să iubesc firesc de firesc, știam că știu că sînt ce sînt cuvânt pe cuvânt, m-am trezit că trezeai minele din mine ce bine, ce bine, ochi în ochi ai promis că promiți să eviți să mă eviți să nu uiți să nu uiți (Iv cel naiv) ---- 


..

despre..Femeia din viata ta

”Respectă-i familia, prietenele bune şi colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când eşti primul care o practică. N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îţi face cu dragoste şi mancare, şi masaj la picioarele obosite, şi..lista de cumpărături. Dă-i o mână de ajutor, uimeşte-o gătind măcar un mic dejun, fă-i un ceai şi dă-i deoparte şuviţa de pe frunte, ca să-i vezi ochii dragi.
N-o umili şi n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de faţă cu copiii – nu vei face decât să fii din ce în ce mai puţin bărbat, din ce în ce mai puţin inteligent şi din ce în ce mai departe de iubire. Scoate-o în oraş, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tai, chiar şi atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta..
Nu râde de pasiunile ei ciudate. Aşa par şi ale tale, doar că tu ai  mereu norocul să fii înţeles şi apreciat pentru ele. Nu o compara cu mama ta sau cu alte femei din viaţa ta – în fiecare femeie care te-a iubit sau te iubeşte ai fost şi tu altul. Nu-i strica bucuriile mărunte – exact din ele se încarcă şi fără să ştii, din energia ei te încarci şi tu.
Ascult-o când vrea să te întrebe, când încearcă să te cunoască şi să te înţeleagă – atunci te iubeşte cel mai mult, deşi pentru tine pare invers în acel moment.
Femeia funcţionează perfect când o iubeşti perfect. Când nu-ţi mai place cum funcţionează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei…”

Valentine's Day in United States

Valentine's Day is celebrated on February 14. It is a festival of romantic love and many people give cards, letters, flowers or presents to their spouse or partner. They may also arrange a romantic meal in a restaurant or night in a hotel. Common symbols of Valentine's Day are hearts, red roses and Cupid.
Beautiful bouquet of roses
Valentine's Day: one of the most romantic days of the year.
..Valentine’ s Day s-a născut din ideea poetului englez Geoffrey Chaucer de a reinventa această sărbătoare europeană dându-i un patron creștin, pe Sfântul Valentin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu