PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

luni, 24 februarie 2014

Dragobetele - iubirea ca un joc navalnic



Nu cred ca e nevoie de o zi anume pentru a-i arata persoanei iubite cat de mult o iubesti sau cat de importanta e pentru tine,!   Totusi...si aceasta  zi    are farmecul ei.. .
 Dragobetele este o sarbatoare tipic româneasca, în care traditia si-a spus cuvântul. Mai mult sau mai putin...

"Dragobetele saruta fetele!"

Dragobetele este o fiinta mitologica, fiul chipes si focos al babei Dochia, echivalentul zeului Cupidon al latinilor si Eros al grecilor. Daca Sfântul Valentin este un martir, asociat cu iubirea ideala si sufletul pur, Dragobete aminteste de sângele mai clocotitor al românului. Nu degeaba mai este supranumit si Navalnicul, zeul care oficia nuntile între animalele pamântului.
Dragobetele se sarbatoreste la data de 24 februarie, moment în care se credea ca începe cu adevarat primavara, când ursii ies din hibernare si pasarile dau startul ritualurilor de împerechere.



 fotografie dragoste nr.4
...
fotografie dragoste nr.3fotografie dragoste nr.11
..
..
fotografie dragoste nr.13fotografie dragoste nr.16

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu