PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 20 februarie 2014

Un gând frumos, pe care-l transmiţi mai departe.

6rq16f1ta9v639xi6fs.gif


..
E frumos sa cunosti omul dincolo de patimi, dincolo de perdeaua cu care-l acopera conjunctura. e placut si ca exercitiu psihologic, sau uman sau ca o meditatie care duce tot catre tine. daca nu bati stalpi in cele patru colturi ale cerului pentru a-ti construi gospodaria intru credinta, toata bolta iti va ramane sa-ti asezi devenirea. si tocmai de-aceea, pribeag iti ramane sufletul pentru ca n-ai stalp la care sa te intorci iar libertatea e capatul lumii tale. fiecare om lasa in sufletul altuia un pas, o treapta, o semnatura. iar atunci cand doar sufletele comunica, fara povara de dorinte si dureri, e semn ca pasul e mai adanc, treapta duce mai sus iar semnatura nu se sterge dupa granita unei vieti oarecare"

6rq16f1ta9v639xi6fs.gif


.............0QkaMF4mlZJbS2KXulMWRW6zHckd_A1BbLMCUQG3
.Strânge toate supărările din inima ta şi fă-le buchete de dragoste... apoi dăruieste iubire şi împrăştie zâmbete oriunde te-ai afla...şi nu uita că fericirea o găseşti  într-un zâmbet de floare... , într-o şoapta de aer fierbinte...
, într-un gând frumos, pe care-l transmiţi mai departe.

..


6rq16f1ta9v639xi6fs.gif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu