PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

duminică, 24 aprilie 2016

Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paşte fericit!

 Indiferent de dată şi religie, Paştele reprezintă cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Aşadar, să ne bucurăm de linişte şi bucurii în familie, amintindu-ne cu evlavie de trecerea de la moarte la viaţă, precum şi de robia păcatelor, cu trecere de la rău spre bine.

În general, noaptea de Paşte era petrecută în biserici, cu priveghi şi rugăciuni, iar momentul Învierii era întâmpinat cu cântări de bucurie, cu săvârşirea Sfintei Jertfe şi cu lumini multe, semn al bucuriei şi luminării duhovniceşti. Totul exprimă trecerea de la moarte şi păcat la viaţa nouă în Iisus Hristos cel Înviat.  

Cu prilejul acestei sărbători e bine să ne adresăm unii altora cele mai sincere gânduri însoţite de calde urări de sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi. Hristos a Înviat! Sărbători pascale binecuvântate şi nu uitaţi să împărtăşiţi aceste gînduri cu cei dragi prin mesaje şi felicitări  

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paşte fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu