PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

sâmbătă, 24 iunie 2017

SANATATE-Află cum poți arde grăsimea de pe burtă cu o simplă băutură înainte de culcare

Acesta este un amestec 100% natural care ajuta la eliminarea excesului de grasime din corp, la intarirea imunitatii si la stimularea metabolismului.
Cel mai mare inamic al unei femei este grasimea de pe burta. Dar nu iti face griji, noi te putem ajuta sa scapi de aceasta problema intr-un timp foarte scurt.
Bautura inainte de culcare
• 250 de ml de apa
• sucul de la o jumatate de lamaie
• o bucata de 2 cm de ghimbir proaspat taiat cubulete
• cateva frunze de patrunjel proaspat
• un castravete taiat cubulete


Mod de preparare:
Instructiunile de preparare a acestei bauturi puternice sunt simple. Intr-un vas incapator adauga apa si zeama de lamaie, apoi asaza bucatile de ghimbir si castravete precum si frunzele de patrunjel.
Amesteca putin continutul apoi acopera vasul si lasa-l asa timp de minim 30 de minute. Dupa scurgerea timpului strecoara continutul si consuma doar partea lichida. Asta este tot!
Consuma bautura in fiecare zi inainte de culcare si grasimea de pe burta va disparea.
Asa cum am mentionat mai sus, aceasta bautura ajuta si la imbunatatirea starii generale de sanatate si la mentinerea hidratarii organismului. Aceste ingrediente pentru arderea grasimii te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp scurt, iar daca este consumata regulat, te va ajuta sa-ti mentii silueta mult visata.
 https://secretele.com/2016/02/afla-cum-poti-arde-grasimea-de-pe-burta.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu