PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

marți, 26 noiembrie 2013

BLOGURILE MELE



''Tot ceea ce spui vorbeşte despre tine''

Odata, pe înserate, un ţăran se aşeza pe pragul modestei sale case bucurându-se de răcoarea serii. În apropiere, şerpuia un drumeag care ducea spre sat; un om care trecea îl văzu pe ţăranul nostru şi se gândi:
"Omu' ăsta e fără greă un mare leneş, stă de pomană şi cât e ziua de mare lâncezeşte pe pragul casei..." La puţină vreme, apăru un alt trecător. Acesta se gândi: "Omu' ăsta e un donjuan. Şade aici ca să se poata uita la fetele care trec, ba poate le mai şi necăjeşte..." În fine, un străin care se îndrepta spre sat îşi zise: "Omu' ăsta e de bună seama un mare muncitor. A trudit toată ziua, iar acum se bucură de odihna bine meritată..."
La drept vorbind, nu putem şti prea multe despre ţăranul aşezat pe pragul casei. Putem spune însă multe despre cei trei oameni care se îndreptau spre sat: primul era un leneş, al doilea un om rşu, iar al treilea un mare muncitor.

Tot ceea ce spui vorbeşte despre tine; mai ales când vorbeşti despre alţii.

(Bruno Ferrero)

Vizualizări: 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu