PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

joi, 19 decembrie 2013

Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun

  Mos Craciun

El stie daca ai fost cuminte sau nazdravan. Copiii invata la o varsta frageda, de la parintii lor ca daca vor ca Mos Craciun sa le lase un cadou sub bradutul impodobit trebuie sa respecte niste reguli si sa fie cuminti. Stim cu totii, din imagini, ca Mos Craciun este batranelul simpatic cu barba lunga, burtica prietenoasa si haine rosii. Cea mai repetata expresie care se aude in sezonul sarbatorilor de iarna este inspirata tot de Mos Craciun si suna cam asa: Ho! Ho! Ho! Craciun fericit!
Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Mos Craciun - Slide 1 din 10

Citeste: http://www.kudika.ro/articol/special/3489/slideshow/cele-mai-frumoase-poze-cu-mos-craciun.html#slide-number#ixzz2nxTFjCUI 
 

..
Casa lui Mos Craciun, conform povestilor si legendelor existente, se afla in tinuturile plize de zapada ale Polului Nord. Se spune ca in aceasta tara alba, curata si frumoasa, ca sufletele de copii , langa steaua polara se afla un arbore urias, unde se intalneste cerul cu pamantul.



 
 Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Prajiturele pentru Mos Craciun - Slide 5 din 10
..
...Cei mici il rasplatesc pe Mos Craciun pentru cadourile primite, lasandu-i lapte si prajituri langa brad. Aceasta traditie este foarte veche si are mai multe variante, dar in principiu se spune ca a aparut datorita dorintei parintiilor de a ii determina pe cei mici sa impartaseasca lucruri si cu alte persoane. In alte vremuri se spunea ca cei mici lasau fructe si legume pentru reni si lapte pentru Mosul.

 Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Mos Craciun se furiseaza pe horn - Slide 4 din 10
 Povestea lui Mos craciun spune de asemenea ca acesta intra in casa pe furis, coboara pe horn si lasa darurile sub bradutul impodobit, dupa ce cei mici au adormit.
...
Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Brad de Craciun - Slide 6 din 10
Bradul de Craciun e un alt obicei pe care romanii il pastreaza an de an. Acesta e impodobit cu cele mai frumoase ornamente de Craciun si bineinteles este in centrul atentiei pentru sarbatoarea Craciunului.

 
Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Scrisoare catre Mos Craciun - Slide 7 din 10
In asteptarea lui Mos Craciun cei mici ii scriu scrisori si le dau parintilor sa le trimita la Polul Nord, sau le lasa pe pervaz cu cateva zile inainte de Craciun astfel incat ajutoarele mosului sa le poata aduna.

 
Pentru a isi duce la capat misiunea sa importanta – de a imparti cadouri tuturor copiilor din toata lumea, Mos Craciun are si ajutoare – elfii, renii, chiar si Craciunita.

 

Cele mai frumoase poze cu Mos Craciun - Nasterea Domnului - Slide 9 din 10
..
Craciunul e una din cele mai importante sarbatori romanesti si este asociata cu Nasterea Domnului, un eveniment marcant din istoria omenirii.  Craciunul nu ar fi la fel fara Mos Craciun, mosneagul simpatic care reuseste sa aduca magie in viata noastra si un zambet pe buzele tuturor copiilor.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Prima felicitare de Craciun a aparut in 1843 in Anglia si infatisa o familie care toasta de Craciun. De atunci felicitarile au devenie foarte populare.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu