PENTRU MAI TARZIU

PENTRU MAI TARZIU
"Este bloggingul un viciu, dă dependență? Nu ar trebui să devină aşa ceva, dacă l-am aşeza cu grijă în balanţa echilibrată a tuturor acţiunilor noastre. Blogul este un spaţiu personal unde împart din ceea ce văd, experimentez, lucrez, descopăr, trăiesc şi cred, alături de cei care mă citesc. E un fel de portavoce prin care lansez idei, tematici de dezbătut, exprim puncte de vedere, centrez imagini într-un context creat şi invit la dialog decent, constructiv pe toţi cititorii mei."

marți, 11 februarie 2014

"Tango – cand talpile picteaza muzica-"


 








 





"O imbinare simpla si totodata sofisticata de senzualitate, pasiune si melancolie, o dimensiune singulara a unei rapsodii complexe de sentimente antagonice, tangoul a evoluat dintr-o forma de arta locala in ceea ce George Bernard Shaw a definit ca “o expresie verticala a unei dorinte orizontale”.
Desi pentru cei mai multi tangoul nu reprezinta decat un dans spectaculos creionat in jurul unei suite senzuale de pas de deux, pentru cativa el este poate cea mai vibranta forma in care ar putea fi vreodata prezentanta, o intreaga istorie a sentimentelor umane."
 .....RUDY ROTH-SOAPTELE TIMPULUI

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
^^^@@@@@@@@@@@@@






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu